120 δόσεις για χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι εντάσσονται, οι προθεσμίες και πότε χάνεται η ρύθμιση
Έως 120 δόσεις προβλέπει η νέα ρύθμιση για παλαιά χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ, με ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ και αιτήσεις έως τις 30 Ιουνίου 2027.- Κατηγορία: Ηπειρωτικη Επικαιροτητα
- Εμφανίσεις: 42
Μετατίθεται στις 2 Νοεμβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση για επιχειρήσεις με τζίρο έως 1 εκατ. ευρώ. Νέες προθεσμίες προβλέπονται και για τα ψηφιακά παραστατικά διακίνησης και τους ελαιοπαραγωγούς.
Δύο δημόσιοι φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων ισχύος 22 kW θα εγκατασταθούν στον χώρο στάθμευσης στα παλιά σφαγεία των Ιωαννίνων, με σύμβαση ύψους 20.000 ευρώ.
Η Ελλάδα θέτει στην ΕΕ πρόταση για έκτακτο μηχανισμό διαχείρισης μαζικών μεταναστευτικών ροών και προωθεί μαζί με τέσσερις χώρες τη δημιουργία Return Hubs εκτός Ευρώπης.
Σχεδόν το 20% του όγκου τους μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν οι παγετώνες της Ελβετίας, με τη φετινή απώλεια να φτάνει το 5,5%.