Logo

Γκραν Πρι Στυρίας: Τα τετατκέ «σημάδεψαν» την δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών

Γκραν Πρι Στυρίας: Τα τετατκέ «σημάδεψαν» την δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών
Με πολλές δυσκολίες για όλους τους οδηγούς διεξήχθη η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ενόψει του Γκραν Πρι Στυρίας, στην Αυστρία.

Ταχύτερος όλων για δεύτερη φορά σήμερα ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος σημείωσε χρόνο 1:05.335 και τερμάτισε πρώτος στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ενόψει του Γκραν Πρι Στυρίας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες του οδοστρώματος δυσκόλεψε πολύ όλους τους πιλότους, μερικοί εξ’ αυτών έχασαν τον έλεγχο του μονοθεσίου τους και βρέθηκαν εκτός πίστας, φθείροντας τα ελαστικά τους.

Σημειώνεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον σημείωσε έναν γύρο ο οποίος ήταν 8 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Ολλανδό οδηγό της Red Bull, όμως «πάτησε» και με τις τέσσερεις ρόδες εκτός πίστας με αποτέλεσμα οι αγωνοδίκες να προβούν στην διαγραφή του χρόνου, σύμφωνα με τους κανόνες.

Πέραν των τετακέ που είχαν οι Κάρλος Σάινθ, Νικίτα Μαζέπιν και Νίκολας Λατίφι, πρέπει να αναφερθούμε και στον Βάλτερι Μπότας ο οποίος έχασε τον έλεγχο της Mercedes μέσα στο pit lane.

{https://twitter.com/F1/status/1408420876064808961}

Οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας άλλαξαν τα ελαστικά του Φιλανδού, που βρέθηκε κάθετα στην λωρίδα των γκαράζ, χωρίς όμως να προκαλέσει πρόβλημα στη κυκλοφορία.

{https://twitter.com/F1/status/1408434780635602945}

Οι αγωνοδίκες όμως αποφάσισαν να επιβάλουν στον Μπότας ποινή τριών θέσεων στην εκκίνηση του Κυριακάτικου Γκραν Πρι Στυρίας, που θα διεξαχθεί στην πίστα «Σπίλμπεργκ» στην Αυστρία.

{https://twitter.com/F1/status/1408426700078206980}



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter