Logo

F1: Το videogame με το οποίο... εκπαιδεύονται οι πιλότοι

F1: Το videogame με το οποίο... εκπαιδεύονται οι πιλότοι
Το νέο videogame της F1 έρχεται για να φέρει τον παίκτη ακόμα πιο κοντά στην εμπειρία οδήγησης ενός μονοθεσίου, αλλά και να... εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες οδηγούς.  

Μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στον τομέα των videogames συνεχίσει να προσφέρει τίτλους οι οποίοι γίνονται ανάρπαστοι σε όλες τις κονσόλες, με την EA Sports και την Codemasters να κυκλοφορούν το gameplay trailer για τον επερχόμενο τίτλο F1 22, με μια τεράστια σειρά αλλαγών που έχουν οριστεί για το φετινό παιχνίδι.

Τα λόγια είναι λίγα για την εξέλιξη που έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια αναφορικά με την… αίσθηση του μονοθεσίου, της πίστας αλλά και την συνολική εμπειρία ενός αγώνα, την οποία έχει ο παίκτης.

Στην επίσημη προώθηση του παιχνιδιού η F1 αναφέρει ότι: «Ο νέος χειρισμός επαναπροσδιορίζει την ημέρα του αγώνα στη φετινή έκδοση του επίσημου παιχνιδιού της Formula 1, ενώ οι εξελίξεις εντοπίζονται τόσο στην F2, όσο και στα προσαρμοσμένα προγράμματα εξάσκησης, το F1 Sprint, τις διαδικασίες γύρου σχηματισμού και το Safety Car».

Οι ποπαραγγελίες είναι ανοιχτές για το F1 22, θα κυκλοφορήσουν την 1η Ιουλίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω της εφαρμογής EA, Origin, Steam και Epic Store.

Δείτε το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=YgOi41qmlc4}

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια οι ομάδες επιλέγουν να… εκπαιδεύσουν τους οδηγούς τους σε οποιαδήποτε πίστα του κόσμου μέσω του προσομοιωτή, ο οποίος τους φέρνει πολύ κοντά στην αίσθηση που έχουν όταν βρίσκονται μέσα στο μονοθέσιο (σ.σ. αν εξαιρέσουμε τις δυνάμεις G που τους ασκούνται).

Πριν από μερικά χρόνια ο χειρισμός ενός προσομοιωτή ήταν προνόμιο λίγων, με τις ομάδες της F1 να τους χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς λόγους, πλέον όμως η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί έναν μικρό προσομοιωτή και να νιώσει την εμπειρία ενός Γκραν Πρι.

Από τους επαγγελματίες παίκτες βιντεοπαιχνιδιών της F1, μέχρι τους διάσημους ποδοσφαιριστές όπως ο Σέρχιο Αγκουέρο και ο Τιμπό Κουρτουά, πολλοί είναι αυτοί που διαθέτουν έναν προσομοιωτή στο σπίτι τους και συμμετέχουν στο επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα «Formula 1 Esports Series».

Σημειώνεται ότι συγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα διαδόθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας, με επαγγελματίες οδηγούς και celebrities να μάχονται για τον τίτλο, παίζοντας το επίσημο παιχνίδι της F1.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Börsen-Handelssysteme


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter