Logo

Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη λαμπερή επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

Από το πλευρό της Σίλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένειά της, ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος και οι κόρες τους, Ελισάβετ και Ειρήνη.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Στη Galerie Vendôme, σε απόσταση αναπνοής από το εμβληματικό ξενοδοχείο Ritz, η δημιουργική ομάδα του διεθνούς οίκου Celia Kritharioti συνέθεσε ένα εντυπωσιακό «χιονισμένο» σκηνικό. Με φόντο αυτό το υποβλητικό λευκό τοπίο παρουσιάστηκε η νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2026-2027.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που συγκεντρώθηκαν ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία συνοδευόταν από τη μικρότερη αδελφή της Λίντα. Η παγκόσμια σταρ επέλεξε για το σόου μια εντυπωσιακή διάφανη μάξι δημιουργία της σχεδιάστριας που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της.

View this post on Instagram

Επίσης το παρών στην επίδειξη έδωσε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μαζί με τον στιλίστα της Φάνσι Τζέιμς καθώς και η διευθύντρια μόδας Σάρα Χάρις.

H Κίμπερλι Γκίλφοιλ
H Κίμπερλι Γκίλφοιλ

 

Από το πλευρό της Σίλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένειά της, ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος και οι κόρες τους, Ελισάβετ και Ειρήνη. Μαζί τους ήταν ο Γιώργος Ντάβλας, ο Χρύσανθος Πανάς, καθώς και πολλοί άλλοι Έλληνες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους που ταξίδευσαν στη γαλλική πρωτεύουσα για να τιμήσουν τη σχεδιάστρια.

View this post on Instagram


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: -- Πηγή: EFSYN.GR


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter