Logo

Ο Λαρεντζάκης θα φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ

Μετά από επτά χρόνια, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ, για τη δεύτερη θητεία του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Λαρεντζάκης ολοκλήρωσε την Τρίτη (8/9) τη θητεία του στους Πειραιώτες, με τους οποίους έπαιξε σε 157 αγώνες της Euroleague (4,7 πόντοι, 1,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ ανά 11:52 λεπτά), μέχρι να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Στην ΑΕΚ ο διεθνής μπασκετμπολίστας (1,96 μ.) αναμένεται να έχει σημαντικό, ηγετικό ρόλο, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα χρειάζεται την εμπειρία και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Ο Λαρεντζάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Αιγάλεω, στον Ίκαρο Καλλιθέας, στον Άρη και στον Κολοσσό, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες εφήβων, νέων και ανδρών.

Με την ΑΕΚ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στο Basketball Champions League το 2018, ενώ με τη φανέλα της έχει κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας την ίδια χρονιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter