Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με Χαλ για Μουζακίτη
Οριστική είναι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Χαλ για τον Χρήστο Μουζακίτη, με τη μεταγραφή του να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.
Ο νεαρός Έλληνας χαφ περνά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα, προκειμένου η Χαλ να προλάβει το deadline της Premier League και στη συνέχεια θα «πετάξει» στην Αγγλία για τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις.
Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το εξής: Η αγγλική ομάδα δίνει 15 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το άλλο 50%.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Μουζακίτης πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 78 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.