Logo

Το «αντίο» του Κάιρινεν στην Σπάρτα Πράγας (ΦΩΤΟ)

Ο Κάαν Κάιρινεν αποχαιρέτησε τη Σπάρτα Πράγας με ένα συγκινητικό μήνυμα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο Φινλανδός μέσος, που έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία, δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαριστώντας τη Σπάρτα Πράγας και τους οπαδούς της, τονίζοντας πως στην Τσεχία έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Ο Κάιρινεν έγραψε:

«Αγαπητοί Σπαρτιάτες,

Μετά από τρεισήμισι καταπληκτικά χρόνια, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου μέχρι τώρα και θα κρατήσω πάντα όλες αυτές τις αναμνήσεις μαζί μου. Η Σπάρτα έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ένας σύλλογος… έγινε το δεύτερο σπίτι μου. Αυτή η πόλη, αυτός ο σύλλογος και οι άνθρωποί του θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Κερδίσαμε τίτλους μαζί, ζήσαμε αξέχαστες ευρωπαϊκές βραδιές και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στο επιτελείο και στη διοίκηση, σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα, με στηρίξατε και με βοηθήσατε να εξελιχθώ τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Και σε εσάς, τους φιλάθλους της Σπάρτα, στις επιτυχίες και στις δύσκολες στιγμές ήσασταν πάντα εκεί. Το πάθος, η πίστη και η υποστήριξή σας με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα.

Σας ευχαριστώ για όλα. Η Σπάρτα θα είναι πάντα κομμάτι μου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter