Δυσοίωνες προβλέψεις κι από τον Παυλάκη: Μπορεί να δούμε 10.000 κρούσματα

Δυσοίωνες προβλέψεις κι από τον Παυλάκη: Μπορεί να δούμε 10.000 κρούσματα
Ο Γιώργος Παυλάκης πιστεύει ότι έχουμε μπει ήδη στο τέταρτο κύμα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα την κορύφωσή του, τονίζοντας πως δεν είναι απίθανο να δούμε ακόμα και 10.000 κρούσματα ημερησίως.

Πολύ εύκολο είναι να διπλασιαστούν τα κρούσματα και τις επόμενες εβδομάδες να δούμε κρούσματα που ν’ αγγίζουν τα 10.000, τόνισε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Παυλάκης πιστεύει ότι το τέταρτο κύμα ξεκίνησε ουσιαστικά από τους νέους και τα παιδιά στις κατασκηνώσεις και για την ώρα υπάρχει μια μικρή ανάπαυλα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση μετά τις διακοπές. «Όταν πολλοί από αυτούς γυρίσουν από τις διακοπές δυστυχώς το στέλεχος που κυκλοφορεί, αναμένουμε ότι εάν το έχει κάποιος σε ένα σπίτι, σε μια οικογένεια, τότε θα κολλήσουν όλα τα μέλη της, ανεμβολίαστα και εμβολιασμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο γιατρός, ίσως δούμε την κορύφωση του τέταρτου κύματος νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο.

«Θα εξαρτηθεί από το πόσα κρούσματα θα υπάρξουν τον Αύγουστο», αν και ο ίδιος πιστεύει ότι θα δούμε πολλά και τον Σεπτέμβρη ακόμα περισσότερα.

Ο κ. Παυλάκης μίλησε κι αυτός με τη σειρά του για 10.000 κρούσματα ημερησίως. «Τα κρούσματα πολύ εύκολα μπορούν να διπλασιαστούν μέσα σε μερικές βδομάδες και δεν είναι απίθανο να δούμε ακόμη και κοντά στα 10.000 κρούσματα ημερησίως».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Το Σουβλάκι του Πασά
Carbon Off - Ιωάννινα
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο