Κυπαρισσία: Μαρτυρία από το φονικό για τον λογαριασμό 170 ευρώ

Κυπαρισσία: Μαρτυρία από το φονικό για τον λογαριασμό 170 ευρώ

Η διαφωνία για έναν λογαριασμό 170 ευρώ οδήγησε στο έγκλημα στο κατάστημα «Γερμανός» στην Κυπαρισσία. Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει όσα προηγήθηκαν. 

Τραγωδία με θύμα έναν νέο άνθρωπο, ιδιοκτήτη καταστήματος «Γερμανός» στο κέντρο της Κυπαρισσίας εκτυλίχθηκε χθες. Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα αποκαλύπτει τι συνέβη μεταξύ του ηλικιωμένου και του 39χρονου καταστηματάρχη πριν ο πρώτος φύγει και επιστρέψει με όπλο. 

«Εγώ χθες επισκέφτηκα το κατάστημα ήταν 4-5 άτομα από έξω. Ήταν ένας κύριος σεληνιασμένος, έκανε ένα βηματάκι πιο μπροστά να επιτεθεί στον Κώστα. Δεν αναγνώριζε τον λογαριασμό και ήθελε να διακόψει το τηλέφωνο. Του έλεγε το συγχωρεμένο το παλικάρι "κύριε έχετε υπογράψει συμβόλαιο δεν γίνεται"» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι ο διάλογος συνεχίστηκε σε αυτό το πλαίσιο. Λίγο μετά και ενώ περίμεναν από έξω πελάτες, ο 39χρονος του ζήτησε να βγει έξω. «Βγήκε και την έπεσε στους πελάτες που περίμεναν να πληρώσουν τους λογαριασμούς» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης διαπληκτίστηκε με το θύμα για τον λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 170 ευρώ για αυτό και ζητούσε να διακοπεί η σύνδεση.

Ο ηλικιωμένος αποχώρησε, μπήκε σε ένα ταξί και επέστρεψε με το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel