Όταν ο Τάκης Βουγιουκλάκης μιλούσε για την Αλίκη: Ήταν το alter ego μου

Όταν ο Τάκης Βουγιουκλάκης μιλούσε για την Αλίκη: Ήταν το alter ego μου

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, ο οποίος πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την αδελφή του, Αλίκη. Σε μία από τις συνεντεύξεις του την είχε χαρακτηρίσει ως alter ego του.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, ο οποίος πέθανε σήμερα, σε ηλικία 82 ετών, μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για την αδελφή του, Αλίκη, την πιο αγαπητή ίσως Ελληνίδα ηθοποιό. Σε μία από τις συνεντεύξεις του σκηνοθέτη, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι», την είχε χαρακτηρίσει ως alter ego του και είχε πει πως είχαν γραφτεί πάρα πολλές ανακρίβειες για εκείνη.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η αδελφή μου, ήταν το alter ego μου, ήταν το τελευταίο κορίτσι της οικογένειάς μας. Έχουν γραφτεί πάρα πολλές ανακρίβειες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λυπάμαι αυτούς που τις γράφουν, γιατί είναι άνθρωποι που θέλουν να σκανδαλολογήσουν», είχε πει.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης είχε μιλήσει και για κάποιες ταινίες που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Τουρκία και για το πόσο την αγαπούσαν κι εκεί. «Στην Τουρκία ήταν πρώτη φίρμα. Θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα, είχε τις ευκαιρίες της. Ήταν πάντα της άποψης, βασίλισσα στον τόπο σου παρά πριγκίπισσα έξω».

Για τις συγκρίσεις που κάποιοι κατά καιρούς έκαναν με την Ελένη Μενεγάκη είχε πει: «Άλλο το ‘να άλλα τ’ άλλο. Η Μενεγάκη δεν είναι ηθοποιός. Η Αλίκη έγινε ότι έγινε μέσα απ’ τις ταινίες της και τα θεατρικά έργα», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε ποτέ κόντρα με την Τζένη Καρέζη και όλο αυτό ήταν κατασκεύασμα των δημοσιογράφων. «Η κόντρα με την Τζένη Καρέζη ήταν ένα κατασκεύασμα που είχε ξεκινήσει από τους δημοσιογράφους. Υπήρχε ένας ανταγωνισμός για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, αυτό ήταν λογικό. Ήταν πολύ φίλες, αγαπιόντουσαν», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Τέλος, είχε μιλήσει και για τον γιο της κι ανιψιό του, Γιάννη Παπαμιχαήλ. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε εκφράσει ποτέ αν ήθελε δεύτερο παιδί γιατί και το πρώτο που έκανε ήταν με πολλή αγωνία, με τάμα στην Παναγιά της Τήνου. Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ οι σχέσεις μας δεν είναι ούτε κακές ούτε καλές. Απλώς έχει επιλέξει την αποστασιοποίηση. Είναι παιδί της αδελφής μου, τον αγαπώ και του τα συγχωρώ όλα».ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ποδήλατο Γιαννούλη
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ