Μαρούσι: Καρέ-καρέ αναλύει η ΕΛ.ΑΣ το βίντεο από τη φονική συμπλοκή

Μαρούσι: Καρέ-καρέ αναλύει η ΕΛ.ΑΣ το βίντεο από τη φονική συμπλοκή
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βίντεο από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Καρέ – καρέ αναλύει η ΕΛ.ΑΣ βίντεο από το αιματηρό περιστατικό έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από μαχαιριά στο λαιμό.

Όπως φαίνεται όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια για 5-10 λεπτά, και τότε ο δράστη μαζί με άλλα άτομα βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Θύτης και θύμα φέρεται να γνωρίζονταν. Για άγνωστο λόγο υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και το θύμα φέρεται να έβγαλε ένα όπλο χωρίς να πυροβολήσει αφού
Εκεί φαίνεται πως ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι και το τραυμάτισε στον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το όπλο βρέθηκε σε έναν θάμνο και βρίσκεται πλέον, στα χέρια των Αρχών.

Ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και το άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα ένα βίντεο που δείχνει τις κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega τόνισε: «Γύρω στις 4, 4 και κάτι, θέλαμε να βγούμε προς τα έξω για να πάρουμε τηλέφωνο. Μας σταμάτησαν και μας είπαν ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Μέσα συνεχιζόντουσαν τα πάντα κανονικά και μετά από μία ώρα αποφασίσαμε να ξαναφύγουμε. Οπότε πάμε να βγούμε προς τα έξω και υπήρχε αστυνομία παντού. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. (Υπήρχαν) κορδέλες. Οι αστυνομικοί ήταν με αλεξίσφαιρα. Αστυνομία και πάρα πολλά περιπολικά».

  • Εμφανίσεις: 4

Κάλεσμα Ανδρουλάκη προς Μητσοτάκη, «πείτε τι συμβαίνει με το ΥΠΕΣ»

Κάλεσμα Ανδρουλάκη προς Μητσοτάκη, «πείτε τι συμβαίνει με το ΥΠΕΣ»
Κάλεσμα Ανδρουλάκη από την Αμφιλοχία όπου ολοκληρώνει την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγήσει τα περιστατικά που συμβαίνουν στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών. Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην εκλογική διαδικασία.

Άμεσα καθαρές απαντήσεις και για τα δύο αυτά σοκαριστικά περιστατικά», τόνισε σε δηλώσεις ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή το γεγονός της διάρρηξης του γραφείου του διευθυντή εκλογών του υπουργείου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπότροπη. «Λίγο πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, μάθαμε ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών και η ανακοίνωση του υπουργείου μιλάει για "φερόμενη διάρρηξη".

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε ένα καινούργιο περιστατικό, που το απέκρυπτε η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Κεραμέως.

Χιλιάδες απόρρητα στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού είχαν διοχετευθεί μέσω του γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας προς ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

Κάτι που είναι παράνομο», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

  • Εμφανίσεις: 3

Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα, πυροτεχνήματα και κροτίδες σε Χανιά και Ιεράπετρα

Σε συλλήψεις σε Χανιά και Ιεράπετρα προχώρησαν οι Αρχές για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα, βεγγαλικά -πυροτεχνήματα και κροτίδες.

Περισσότερα...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: CNN.gr


  • Εμφανίσεις: 3

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα «Λιμανάκια» στη Βάρκιζα τη Δευτέρα 29/4

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα «Λιμανάκια» στη Βάρκιζα τη Δευτέρα 29/4
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη θέση Λιμανάκια στη Βάρκιζα. Τι ισχύει για τη Δευτέρα 29/4.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών, τη Δευτέρα 29/4, κατά τις ώρες 06.00΄έως 16.00΄  στα Λιμανάκια Βάρκιζας. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την εκτέλεση εργασιών στη Λ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λ. Ποσειδώνος) στη θέση Λιμανάκια, από το φανάρι για Λίμνη Βουλιαγμένης (Ε.Ο. 91 Χ/Θ 24.000μ.) έως το πάρκινγκ- εσοχή θέση Λιμανάκια (Ε.Ο.91 Χ.Θ. 25.000Μ. + 400μ.), στα πλαίσια του έργου: «Κατεπείγουσα αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στη θέση: «Λιμανάκια» Βάρκιζας».

Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Πανός και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης από τους εκτελούντες τις εργασίες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

  • Εμφανίσεις: 15

Σέρρες: Συνελήφθη 58χρονος - Εκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς από τον Ιερό Ναό Νιγρίτας

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας, στις Σέρρες.

Περισσότερα...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: CNN.gr


  • Εμφανίσεις: 14

Στη «φάκα» συμμορία ανηλίκων και νεαρών, διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Στη «φάκα» συμμορία ανηλίκων και νεαρών, διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι
Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους σε πλατείες και πάρκα του Ψυχικού, Παπάγου και Χαλανδρίου.

Κατασχέθηκαν -183,37- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -2- αεροβόλα πιστόλια, ξιφολόγχη, -5- μαχαίρια, ναυτική φωτοβολίδα και -12.667- ευρώ.

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη.

Στο πλαίσιο αυτής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, εννέα μέλη της συμμορίας, μεταξύ των οποίων έξι ανήλικοι και τρεις νεαροί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων. Ακόμη, συνελήφθη 27χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με δομημένη, διαρκή και μεθοδική δράση από το Νοέμβριο του 2023 στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και διακριτούς όλους στα εννέα μέλη της.

Η εν λόγω οργάνωση δραστηριοποιούνταν σε πλατείες και πάρκα του Ψυχικού, Παπάγου και Χαλανδρίου, όπου ανήλικοι προμηθεύονταν από τη συμμορία με ναρκωτικές ουσίες, αφού προηγουμένως τα μέλη τους είχαν κανονίσει συνάντηση στα ανωτέρω σημεία μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων. Επίσης, τα μέλη με την παραμονή τους στα πάρκα και τις πλατείες, προσέλκυαν νέους υποψήφιους αγοραστές.

Τα μέλη της συμμορίας επικοινωνούσαν μεταξύ τους για το καθορισμό των αρμοδιοτήτων μέσω διαδικτυακών εφαρμογών συνομιλίας. Στις συνομιλίες τους, απευθύνονταν μεταξύ τους με ψευδώνυμα και έκαναν χρήση ειδικών λέξεων, όταν αναφέρονταν στις ποσότητες των ναρκωτικών που εμπορεύονταν και στα χρηματικά ποσά.

Στο περιβάλλον δράσης της συμμορίας, τα μέλη δέχονταν εντολές και οδηγίες για την εκτέλεση όλων των σταδίων της διακίνησης, για το «που», «πότε» και σε «ποιον» θα παραδώσουν τις ουσίες, από δύο μέλη (20χρονοι) που ήταν και τα αρχηγικά. Κομβικό ρόλο διαδραμάτιζε και ένα 16χρονο μέλος, ενημερώνοντας τα αρχηγικά για τα χρήματα που αποκόμιζαν από τις πωλήσεις και για τις κινήσεις όλων των μελών.

Τόσο από τις σωματικές έρευνες στα μέλη της οργάνωσης, όσο και στις έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 183,37 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 6 τρίφτες,
  • ζυγαριά,
  • νάιλον συσκευασίες για διαμοιρασμό ναρκωτικών, πρόσφορες για διακίνηση,
  • 2 αεροβόλα πιστόλια με -7- μεταλλικές συσκευασίες που περιείχαν πλήθος σφαιριδίων,
  • ναυτική φωτοβολίδα,
  • ξιφολόγχη,
  • 5 πτυσσόμενα μαχαίρια (τύπου σουγιάς και πεταλούδα)
  • Κουκούλα full face,
  • «επιχειρησιακά» κινητά τηλέφωνα,
  • ιδιόχειρες σημειώσεις και
  • Το χρηματικά ποσά των -12.667- ευρώ και -200- δολάρια

Οι ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν κατά τη σωματική έρευνα στα μέλη της οργάνωσης, ήταν επιμελώς κρυμμένες σε εσώρουχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

  • Εμφανίσεις: 15

Τροχαίο δυστύχημα στη Μανωλάδα με νεκρό 56χρονο οδηγό μηχανής

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) στην Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα» με θύμα έναν 56χρονο δικυκλιστή. Το δυστύχημα συνέβη στις 16:55 όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μια μοτοσικλέτα με…

Περισσότερα...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: CNN.gr


  • Εμφανίσεις: 16

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Συμμορία ανηλίκων: Διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι
  2. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: Τρίτο σερί πρωτάθλημα για τις «ερυθρόλευκες»
  3. Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης
  4. Μπαράζ πληρωμών από ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ - Τι θα καταβληθεί την προσεχή εβδομάδα
  5. Κιλκίς: Στη φυλακή οι αλλοδαποί που κατείχαν 599 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
  6. Ρέντη: Στη φυλακή ο «Κοντός» - Το νο1 στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης
  7. Μπαράζ με δημοσιεύματα στα βρετανικά ΜΜΕ για την εγκληματική οργάνωση, τον Ολυμπιακό, την Νότιγχαμ Φόρεστ
  8. Νικόλ Κίντμαν: Έλαμψε στο κόκκινο χαλί και βραβεύτηκε για την προσφορά της στον Κινηματογράφο (δείτε Εικόνες)
  9. Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε και εξέδιδε την 40χρονη σύντροφό του για τρία χρόνια
  10. Κινδυνεύει με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου - Πυρετός τηλεφωνημάτων
  11. Ρέντη: Απολογήθηκαν πέντε από τους 32 κατηγορούμενους - Τι ισχυρίστηκαν ενώπιον των ανακριτών
  12. Αντεπίθεση Μπάιντεν με κοφτερό χιούμορ και προσβολές για Τραμπ: «Ένας μεγάλος απέναντι σε ένα 6χρονο παιδί »
  13. Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο του φονικού έξω από το νυχτερινό κέντρο – Πώς έγινε το έγκλημα
  14. Μαρούσι: Από μαχαίρι ο θάνατος και οι τραυματισμοί έξω από το κέντρο διασκέδασης
  15. Ένα «φάντασμα» πάνω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι: Η τρομοκρατική απειλή

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
WebCenter - Smart Internet Solutions
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline