ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Βλάνταν, αυτό πάρ’το πάνω σου

Την πραγματική εικόνα για την φετινή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, θα την έχουμε μόνο στα τέλη του Αυγούστου. Διότι το πράγμα θα έχει ακόμα ψωμί μέσα στον Αύγουστο. Πάντως η καθυστέρηση που υπήρξε στο να κλείσουν κάποιες κομβικές θέσεις, αποτυπώνεται στο γεγονός πως κανονικά και απολύτως ετοιμοπόλεμοι για το ματς με την Βελέζ, είναι μόνο ο Στάνκοβιτς, ο Τζαβέλλας και ο Μήτογλου. Και αν δεν είχε ρίξει τόση δουλειά ο Αραούχο πριν έρθει στην ΑΕΚ και αν δεν είχε την τρέλα του ο Βράνιες, πιθανότατα κανείς από τους δυο δεν θα ήταν καν στην αποστολή που ταξίδεψε στο Σαράγεβο. Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr

Το άρθρο ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Βλάνταν, αυτό πάρ’το πάνω σου εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


Την πραγματική εικόνα για την φετινή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, θα την έχουμε μόνο στα τέλη του Αυγούστου. Διότι το πράγμα θα έχει ακόμα ψωμί μέσα στον Αύγουστο. Πάντως η καθυστέρηση που υπήρξε στο να κλείσουν κάποιες κομβικές θέσεις, αποτυπώνεται στο γεγονός πως κανονικά και απολύτως ετοιμοπόλεμοι για το ματς με την Βελέζ, είναι μόνο ο Στάνκοβιτς, ο Τζαβέλλας και ο Μήτογλου.

Και αν δεν είχε ρίξει τόση δουλειά ο Αραούχο πριν έρθει στην ΑΕΚ και αν δεν είχε την τρέλα του ο Βράνιες, πιθανότατα κανείς από τους δυο δεν θα ήταν καν στην αποστολή που ταξίδεψε στο Σαράγεβο.

Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr

Το άρθρο ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Βλάνταν, αυτό πάρ’το πάνω σου εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sports3.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Carbon Off - Ιωάννινα
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel