Πόλο: Τότε η επανέναρξη σε Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών

Πόλο: Τότε η επανέναρξη σε Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών 23/02/2021
Πόλο: Τότε η επανέναρξη σε Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών

Το πόλο επιστρέφει στη δράση.

Μετά από διακοπή 4 μηνών, τα εθνικά πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών, αρχίζουν και πάλι στις 3 και 4 Μαρτίου και όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ, καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθούν πλέι άουτ όπως είχαν προγραμματιστεί.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στις 3-4 Μαρτίου, αφού την ίδια περίοδο έχει υποχρεώσεις στο Champions League.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαΐου.

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α' Γυναικών, επαναρχίζει στις 4 Μαρτίου, επίσης με την 6η αγωνιστική και η κανονική του περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαΐου.

Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Στις Ειδικές Προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες ημέρες, θα αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Το Σουβλάκι του Πασά
Galaxy Hotel
Carbon Off - Ιωάννινα