Άρης: Επιστρέφει ο Γένσεν – Τι συμβαίνει με τους άλλους τραυματίες
Ο Άρης αφήνει πίσω του το δύσκολο διάστημα με τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ βλέπει σιγά-σιγά το απουσιολόγιο να μειώνεται ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΟΦΗ (04/10). Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του, ώστε να καταστρώσει ένα πιο ευέλικτο πλάνο.
Ο Φρέντρικ Γένσεν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και έχει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στην αποστολή, έπειτα από τη θλάση που υπέστη με την Εθνική Φινλανδίας. Σίγουρη προσθήκη αποτελεί ο Πιόνε Σίστο, που έμεινε εκτός κόντρα στον Πανσερραϊκό για ξεκούραση, αλλά αυτή τη φορά υπολογίζεται κανονικά.
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αναμένεται ακόμη πιο έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, με την απόφαση για το αν θα χρησιμοποιηθεί να ανήκει, φυσικά, στον Χιμένεθ.
Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Αλφαρελά και Καντεβέρε, με την πορεία αποκατάστασής τους να παρακολουθείται καθημερινά και τα πάντα να κρίνονται μέσα στην εβδομάδα.