Αλαλούμ: Κανονικά το ματς λέει ο ΠΑΣ, αναβάλλεται λέει το Υπουργείο

Απίστευτο αλαλούμ επικρατεί για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σχεδόν ταυτόχρονα το Υπουργείο και ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσαν για τα ακριβώς αντίθετα. Από το Υπουργείο λέγεται ότι η επ’ αόριστον αναβολή έχει τελικά άμεση ισχύ, ενώ ο ΠΑΣ ενημέρωσε ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, κατόπιν της ενημέρωσης που του έδωσε η Super League. Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα «Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μετά από την ενημέρωση που είχαμε από τη διοργανώτρια αρχή… Οι ετοιμασίες στο γήπεδο γίνονται κανονικά για τον σημερινό αγώνα…».

Απίστευτο αλαλούμ επικρατεί για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σχεδόν ταυτόχρονα το Υπουργείο και ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσαν για τα ακριβώς αντίθετα. Από το Υπουργείο λέγεται ότι η επ’ αόριστον αναβολή έχει τελικά άμεση ισχύ, ενώ ο ΠΑΣ ενημέρωσε ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, κατόπιν της ενημέρωσης που του έδωσε η Super League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

«Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μετά από την ενημέρωση που είχαμε από τη διοργανώτρια αρχή… Οι ετοιμασίες στο γήπεδο γίνονται κανονικά για τον σημερινό αγώνα…».


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS