Προσφυγές ακύρωσης για τις μονάδες βιοαερίου από τον Σύνδεσμο της ΒΙΠΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων ανακοίνωσε χτες ότι κατέθεσε ήδη «ενώπιον του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας πέντε Ειδικές Διοικητικές Προσφυγές για την ακύρωση και αναστολή ισχύος και εκτέλεσης των αποφάσεων έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Α.Δ.Η.Δ.Μ.) για την εγκατάσταση και λειτουργία των πέντε μονάδων βιοαερίου». 
Επίσης, σήμερα Δευτέρα...
θα κατατεθεί αντίστοιχη Προσφυγή στην Α.Δ.Η.Δ.Μ. από ομάδα εγκατεστημένων μαζί με τον ΣΕΒΙΠΙ.
Ο πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΙ Λευτέρης Αραμπατζής ταξίδεψε τέλος την Πέμπτη στην Αθήνα, σε προγραμματισμένη συνάντηση και αμοιβαία ενημέρωση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο.Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων ανακοίνωσε χτες ότι κατέθεσε ήδη «ενώπιον του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας πέντε Ειδικές Διοικητικές Προσφυγές για την ακύρωση και αναστολή ισχύος και εκτέλεσης των αποφάσεων έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Α.Δ.Η.Δ.Μ.) για την εγκατάσταση και λειτουργία των πέντε μονάδων βιοαερίου». 
Επίσης, σήμερα Δευτέρα...
θα κατατεθεί αντίστοιχη Προσφυγή στην Α.Δ.Η.Δ.Μ. από ομάδα εγκατεστημένων μαζί με τον ΣΕΒΙΠΙ.
Ο πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΙ Λευτέρης Αραμπατζής ταξίδεψε τέλος την Πέμπτη στην Αθήνα, σε προγραμματισμένη συνάντηση και αμοιβαία ενημέρωση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: epirusin.blogspot.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS