Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο ΓραικοχωριουΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωριου, σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, που διοργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης "ΑΡΙΑΔΝΗ". 

Τους μικρούς μας φίλους, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις κ δωρα!


 

 • Εμφανίσεις: 32

«Η Ψευτρα και οι Αλλοι», απο την ΘΕΑΤΟ, στο Θεατρο Καρκαμίσι, Σάββατο & Κυριακή 15 & 16.12Η ΘΕΑΤΟ ξαναχτυπά με το «Η Ψευτρα και οι Αλλοι»

Αλήθεια ή Ψέμα ;

Αγαπώ την αλήθεια και γι αυτό δεν λέω ψέματα ποτέ ανάμεσα στης μέρας τις στιγμές είμαι αποφασισμένη ότι και αν γίνει , ότι κι αν συμβεί τυχαίο ή κανονισμένο το μόνο που θέλω να κάνω «Θέλω να είμαι αληθινή» μέσα στης μέρας το Φως και σήμερα τα πήγα θαυμάσια σε όλους τους τομείς : σπίτι , σύντροφο , δουλειά φίλοι , κοινωνική ζωή…… όλοι γνωρίζουν ότι δεν λέω ψέματα

Μα … για να κοιμηθώ πόσα ψέματα μετρώ αντί για προβατάκια μέσα στην μέρα που μόλις πέρασε και η σκέψη μου αναλογίζεται όταν έρχεται η ώρα που το φως χάνεται έρχονται από μόνα τους και με συναντούν ένα – ένα τα ψέματα που είπα ενώ νόμιζα ότι αλήθεια λέω .

Διαβάστε το από την αρχή προς το τέλος ( αλήθεια) αλλά και από το τέλος προς την αρχή (ψέμα)

H εκδήλωση στο facebook, ΕΔΩ


 

 • Εμφανίσεις: 111

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας σας ενημερώνουν για τις προσεχείς εκδηλώσεις Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2018:

· Σάββατο 08-12-2018 και ώρα 18:00 στο θέατρο Εστία προβολή της ταινίας «Χριστούγεννα και Σία» από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας

· Δευτέρα 10-12-2018 από τις 10:00-13:00 στην πλατεία Δημαρχείου, συλλογή τροφίμων, φαρμάκων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο με ενημέρωση και υποστήριξη από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας

· Δευτέρα 10-12-2018 στις 16:00 στο 5ο Δημοτικό σχολείο (Συνοικισμός Ζέρβα) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εθνικής Αντίστασης διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την φωταγώγηση του δέντρου, με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

· Τρίτη 11-12-2018 από τις 10:00-13:00 στην πλατεία Δημαρχείου, συλλογή τροφίμων, φαρμάκων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο με ενημέρωση και υποστήριξη από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας

· Τετάρτη 12-12-2018 στις 19:00 στο θέατρο Εστία το ΚΔΑΠ Δίαυλος του Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνει την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «από τον ΑΝΤΕΡΣΕΝ στον GEORGE MICHAEL», σκιές από τα παλιά χοροί από το σήμερα, συντροφιά με τον Μάγο ΚΑΠΕΛΑ και ξωτικά.

· Παρασκευή 14-12-2018 στις 18:30 στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας εκδήλωση από το ΚΔΑΠ Δίαυλος του Δήμου Ηγουμενίτσας «σεργιανάμε τραγουδώντας με αναμμένα φαναράκια και γεμάτες τις καρδιές με το φως των Χριστουγέννων»

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ
Γεράσιμος Φουσέκης • Εμφανίσεις: 78

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα δώρο για τους μικρούς φίλους που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο! 
Σας καλούμε σε μια παράσταση αφήγησης στο Α’ Δημοτικό Σχολείο στις 18.00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη


 

 • Εμφανίσεις: 96

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φιλιατών
Η Δημοτική Αρχή καλεί του Πολίτες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης των Φιλιατών με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και την έλευση του νέου έτους 2019.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2018 - 2019

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου & ώρα: 17:30 μ. μ.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου μας.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου & ώρα: 12 το μεσημέρι.
Γράμμα στον Αι Βασίλη. Γιορτή, με γλυκά και δώρα για τα παιδιά της πόλης μας.

Επιπλέον η Δημοτική Φιλαρμονική θα παιανίσει τα κάλαντα στα ιδρύματα και στις γειτονιές της πόλης των Φιλιατών στης:
· 20/12/2018, ημέρα Πέμπτη, τα Κάλαντα των Χριστουγέννων
· 27/12/2018, ημέρα Πέμπτη, τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
· 06/01/2019, ημέρα Κυριακή, τα Κάλαντα των Θεοφανίων

Δεκέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ • Εμφανίσεις: 89

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία τα ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής Ανέργων
Με επιτυχία υλοποιήθηκαν την Τετάρτη τα ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής Ανέργων στην Ηγουμενίτσα από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο εργαστήρια με τίτλο «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα – συνοδευτική επιστολή» και «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την ένταξη ή επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας. 


Ευχαριστούμε πολύ το ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε. για την συνεργασία, τους συμμετέχοντες και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Πάκο.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ-Ήπειρος)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» • Εμφανίσεις: 95

Δήμος Σουλίου: Γνωριμία με τις δράσεις και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Η σύσταση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελεί πρώτιστα κοινωνική αλληλέγγυα δράση που το αποτύπωμά της εμφανίζει το βαθμό της κοινωνικής ευαισθησίας των τοπικών κοινωνιών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρει στους δικαιούχους του, κυρίως τρόφιμα και προϊόντα μη ευπαθή, όπως γάλατα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, κονσέρβες, παιδικές κρέμες, βασικά είδη καθαριότητας, όπως χαρτικά, απορρυπαντικά, σαπούνια, χλωρίνη, και είδη περιποίησης βρεφών όπως πάνες, μωρομάντηλα, κ.λπ., είδη ένδυσης και υπόδησης, σχολικά είδη καθώς και παιχνίδια, βιβλία, είδη οικιακής χρήσης.

Την Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Σουλίου στο Γαρδίκι, με θέμα: Γνωριμία με τις δράσεις και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου


 

 • Εμφανίσεις: 105

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Ζωντανή μουσική στο Μεζεδοπωλείο "Το Παλιό Λιμάνι" στην Ηγουμενίτσα
 2. Ηγουμενίτσα: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
 3. Ηγουμενίτσα: Προβολή της ταινίας "Χριστούγεννα και ΣΙΑ"
 4. Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης
 5. Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο 4ος Αγώνας Δρόμου Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης
 6. Το νέο του γραφείο εγκαινιάζει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θεσπρωτίας
 7. ΓΙΑΝΝΕΝΑ 9.12.2018 - O ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ- ΠΟΤΕ
 8. Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο οι προβολές εικονικής πραγματικότητας για την Αγια Σοφιά
 9. Θεσπρωτία: Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας
 10. Ηγουμενίτσα: Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Απώλεια στην παιδική ηλικία»
 11. Ηγουμενίτσα: Σήμερα η Ετήσια Εκδήλωση του Συλλόγου «Στοργή»
 12. Το NV Stage επιστρέφει σήμερα με τον Niko Ρωμανο LIVE
 13. Ηγουμενίτσα: Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Απώλεια στην παιδική ηλικία»
 14. Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου από το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας
 15. Θεσπρωτία: Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας

+ Σας ενδιαφερουν...

Neverwinter Review

12-12-2018 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS