Το νέο A8s από την Samsung δεν θα έχει Notch

Η Samsung βάζει τέλος στην αμφιλεγόμενη πρακτική σχεδιασμού Notch και την αντικαθιστά με μια μικρή οπή. Μετά την Huawei, που νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψε το Honor V20, η Samsung σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τα αμφιλεγόμενα notches με το Galaxy A8s και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αστιγμάτιστες οθόνες που καλύπτουν σχεδόν το 100% της μπροστινής επιφάνειας των smartphones.
  • Εμφανίσεις: 14

Το μισό του παγκοσμίου πληθυσμού έχει πλέον πρόσβαση στο Internet

Σύμφωνα με την αναφορά του ITU (international Τelecommunication Union) ενός αυτονόμου οργανισμού του ΟΗΕ, 3.9 δισεκατομμύρια άνθρωποι (51.2% του παγκοσμίου πληθυσμού) θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι το τέλος του χρόνου. Μόλις 7 χρόνια από την αναγωγή της πρόσβασης στο internet σε ανθρώπινο δικαίωμα βρισκόμαστε πλέον μπροστά στα αποτελέσματα μιας οργανωμένης παγκόσμιας προσπάθειας στον τομέα με τα νούμερα να είναι καλυτέρα από το αναμενόμενο, χτυπώντας το ορόσημο του 50% ένα χρόνο νωρίτερα!
  • Εμφανίσεις: 13

Neverwinter Review

Grind ooon! Grind ooon! Το free-to-play MMORPG της Cryptic Studios μετράει ήδη πέντε χρόνια ζωής και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.
  • Εμφανίσεις: 14

+ Σας ενδιαφερουν...

Neverwinter Review

12-12-2018 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS