Κόντρα τις ευρωπαίες

Καλησπέρα φίλτατοι! Παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες στο Άλταχ – Ραπίντ, γκολ δεν μπήκε. Έτσι η δυάδα πήγε χαμένη. Η Χάνσα δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-0 υπέρ της, μάλιστα έχασε και στο τέλος και έτσι δεν είχαμε καμία επιστροφή. Σήμερα θα πάω με δύο μονά, κοντράροντας τις δύο ομάδες που θα παίξουν την ερχόμενη Πέμπτη τον επαναληπτικό στο Γιουρόπα Λιγκ, τη Ντόρτμουντ και τη Σάλτσμπουργκ.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ: Τα δεδομένα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ απλά. Αρχικά οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, άρα αυτό ουσιαστικά μας λέει ότι τα έχουν πάει εξίσου καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, επομένως η ψαλίδα του σετ είναι καθαρά γιατί οι Book παίζουν με το όνομα. Δεύτερο στοιχείο πολύ σοβαρό για το συγκεκριμένο ματς είναι ότι η Ντόρτμουντ εδώ και αρκετά ματς προβληματίζει αφάνταστα με την απόδοση της, ειδικά σε ματς που πρέπει να ξεκλειδώσει αντίπαλες άμυνες. Τρίτο και καθοριστικό στοιχείο που με κάνει εν τέλει να παίξω διπλό είναι ότι η Ντόρτμουντ έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Σάλτσμπουργκ, τον επαναληπτικό το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάττερσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ: Παραδοσιακά η Σάλτσμπουργκ δυσκολεύεται στην έδρα της Μάττερσμπουργκ. Σήμερα έχει πολλούς λόγους παραπάνω για να δυσκολευτεί. Αρχικά η Μάττερσμπουργκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια, η Σάλτσμπουργκ έχει μόλις μία ήττα φέτος, κάτι απίστευτο, όμως και αφύσικο. Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ την Πέμπτη θα δώσει το παιχνίδι highlight της σαιζόν, αυτό απέναντι στη Ντόρτμουντ εντός έδρας, σε ένα γήπεδο που έχει ήδη κάνει sold out. Επομένως κανένα θέμα σήμερα αν δούμε ροτέισον από τον Ρόζε, αν δούμε ήττα, έτσι και αλλιώς υπάρχει διαφορά ασφαλείας από την Στουρμ Γκρατς.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
11/03-17:30 – Μάττερσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ: 1ft(4,00) επί 10 μονάδες

Μονό:
11/03-19:90 – Ντόρτμουντ – Άιντραχτ: 2ft(4,75) επί 10 μονάδες

**Στη δυάδα απόδοσης 19,00 επί 3 μονάδες

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες, τωρινή τιμή (7,50).

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.715 μονάδες

Επιστροφές από 10/03: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 11/03: 38 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GR+ Σας ενδιαφερουν...