Trixie, μονό και… έκπληξη!

Γεια σας φίλτατοι! Νομίζω η χτεσινή ανάλυση έδωσε σημείο για αρκετούς, τη Σάλτσμπουργκ. Προσωπικά δεν έπαιξα λόγω διαχείρισης, όμως τα γραπτά μένουν, επομένως όλα καλά. Ξεκινάει νέο κουπόνι, γεμάτο κουπόνι, με αρκετά σημεία συζητήσιμα. Χτες γράφτηκαν πάρα πολλά στην αρχική διαλογή, σήμερα ήρθε η ώρα του ξεδιαλέγματος αλλά κατά το ήμισυ, δεν θέλω από σήμερα να ξεδιπλώσω όλο μου το παιχνίδι. Θα πάω αρχικά σε ένα μονό, σε ένα patent και σε ένα ποντάρισμα έκπληξη.

Από τα σημερινά επέλεξα τον άσο της Μπλάου Βάις Λινς. Αυτό θα πάει μονό. Επίσης, πρόσθεσα σε trixie τους άσους της Χάνσα της ΦΑΚ και της Στουτγάρδης, ενώ ως «έμπνευση» θα χαρακτήριζα το μπετ της Χάρτμπεργκ.

Μπλάου Βάις Λινς – Ριντ: Η Μπλάου Βάις Λινς άλλαξε μερικά πράγματα τον χειμώνα προς το καλύτερο και γίναμε αποδέκτες αυτών στον αγωνιστικό χώρο, αφού ξεκίνησε καλά το 2018. Από την άλλη η Ριντ προβληματίζει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα υπερέχει σε όλες τις γραμμές, όμως δεν είναι κανένα «θηρίο» ώστε να δίνεται σε τέτοιες αποδόσεις. Μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο ο άσος πλήρωνε 3,50 αντίστοιχα. Τώρα γιατί 7,00; Με τη Ριντ να είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση.

Στουτγάρδη – Λειψία: Η Λειψία θα έχει το νου της στη Ρωσία, αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, ιδίως μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς. Θα έχει δύσκολο ταξίδι μπροστά της και σίγουρα ενδέχεται να δούμε αλλαγές από τον κόουτς Χάζενχουετελ. Η Στουτγάρδη έχει ρέντα και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Δεν του το είχα του Κορκούτ ότι μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο. Επιλογή ο άσος σε απόδοση outsider (2,70), έστω και αν δεν έχει τόση αξία.

Χάνσα – Πάντερμπορν: Η Χάνσα εντός έδρας είναι μια από τις πιο δυναμικές ομάδες, ενώ θα έχει και σχεδόν κατάμεστο γήπεδο. Η υπόθεση άνοδος για αυτήν είναι ένα θέμα, θέλει πάρα πολύ και έχει την ευκαιρία απέναντι στην ντεφορμέ Πάντερμπορν να δείξει τι μπορεί να κάνει. Σε αποδόσεις outsider δεν θα πω όχι.

Φλορίντσντορφερ – Νόιστατ: Η Φλορίντσντορφερ έχει καταφέρει από πριν τη διακοπή να βρει χημεία, να βρει ηρεμία, να βρει ότι έψαχνε από το καλοκαίρι. Διανύει καλή περίοδο εδώ και αρκετούς μήνες. Κακή ομάδα δεν είναι. Από την άλλη ούτε η Νόιστατ είναι κακή ομάδα, όμως για σήμερα πάρα πολλοί παίκτες είναι αμφίβολοι, με τις πιθανότητες να μην δείχνουν καλές. Θεωρώ πως θα έπρεπε να έδινε κάτω από 3,00 ο άσος, επομένως η αξία είναι με το μέρος μας. Εξάλλου η ΦΑΚ δεν θα αλλάξει την τακτική της, αυτόν τον αποτελεσματικό κλεφτοπόλεμο που παίζει.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
09/03-21:30 – Μπλάου Βάις Λινς – Ριντ: 1ft(7,00) επί 10 μονάδες

Trixie (2-3 σύστημα):
09/03-19:30 – Φλορίντσντορφερ – Νόιστατ: 1ft(3,50)
10/03-15:00 – Χάνσα – Πάντερμπορν: 1ft(3,00)
11/03-21:30 – Στουτγάρδη – Λειψία: 1ft(2,70)
Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)
Στην τριάδα 3 μονάδες
Σύνολο 30 μονάδες

Μονό:
09/03-19:30 – Χάρτμπεργκ – Λιφερίνγκ: 2ημίχρονο/1τελικό(26,00) επί 5 μονάδες

Μακροχρόνιο στοίχημα από 08/01:
Να μην υποβιβαστεί η Κολωνία (10.00) με 15 μονάδες, τωρινή τιμή (7,50).

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.775 μονάδες

Επιστροφές από 08/03: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 09/03: 60 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GR+ Σας ενδιαφερουν...